De Newbornfilm

Zoals je misschien weet maak ik ook Newborn films. De newborn video zie ik als een familiefilm, het draait echt om een moment in het leven van een gezin. Die eerste paar dagen/weken na de geboorte zijn zo speciaal en daarom zo mooi om vast te leggen.
Moet je nagaan dat je over 5, 10, 20, 30 jaar nog steeds die beelden van het prille begin kunt terugzien, de bewegingen, de handjes, dat typische huiltje.. Onlangs ben ik in Zwolle geweest om de kleine (hier 2 weken oud) Evi te filmen. Zie hier onder de film.

Wil je ook een Newborn film? Neem dan hier contact op.

Newborn video van Jurre


Met Linda had ik al een aantal keer contact gehad. Zij en haar gezin wonen een flink eind bij mij vandaag, een dikke twee uur rijden. Het was daarom eerst wat onzeker of ik wel hun Newborn video zou maken. Maar uiteindelijk is de knoop doorgehakt, zodra de nieuwe baby is geboren, zou ik een berichtje ontvangen. Dat heeft ze bijna wel heel letterijk genomen want binnen 12 uur na de geboorte kreeg ik al een super enthousiaste mail! Meteen hebben we een datum geprikt en de zondag daarna zat ik om 7 uur ’s ochtends in de auto onderweg naar Pijnacker. Het was donker en regenachtig (en ik houd helemaal niet van autorijden in het donker)! Maar uiteindelijk was het ook wel weer lekker; zondagochtend, niemand op de weg, bij Amsterdam werd het pas “Leeuwarden-druk” dus eigenlijk was ik nog steeds alleen on the road.

Aangekomen bij de woning zag ik meteen al een mooi welkomstbord voor baby Jurre. Het gezin ontving mij alsof ik er al jaren kwam, wat een lieve mensen! En de grote zus van Jurre, Jenthe, is werkelijk een engeltje, wat een schat van een meisje.  De filmsessie duurde zo 2,5 uur. Het gezin deed lekker hun ding: ontbijt, badje, flesje en tussendoor veel geklets, enorm gezellig!  Dankbaar dat ik er bij mocht zijn om deze mooie newborn video te maken.